Iunie 2017

Smithfield Romania sustine inovatia

 

 

Smithfield Romania a fost unul dintre sponsorii prinipali ai evenimentului “Salonul de Inventii si Inovatii 'TraianVuia' din Timisoara” editia 2017, organizat de catre Asociatia Societatea Inventatorilor din Banat. La acest salon au fost prezente proiecte de inventica si inovare cu aplicabilitate in aria noastra de activitate - de la utilaje pentru agicultura pana la echipamente care ajuta la eficientizarea productiei. Evenimentul a avut loc la Casa Tineretului din Timisoara, pe perioada 7-9 iunie, si a beneficiat de prezenta a 150 de oameni.

 

Sprijinirea inovarii si inventicii in zona de Vest a Tarii de catre compania noastra a fost rasplatita cu o diploma de excelenta pentru promovarea si sustinerea inventicii.

 

 

 

 

Mai 2017

Smithfield Romania prezenta la expozitia Banat Agralim 2017

 

 

Smithfield Romania a fost prezenta la expozitia ,,Banat Agralim” editia 2017, in perioada 26-28 mai. Evenimentul este organizat de USAMVB ,,Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara in colaborare cu CCIAT. La acest expozitie Smithfield Romania a fost prezenta cu un stand expozitional unde s-au comercializat produsele COMTIM din gama ,,Bun de gatit”. In zona expozitionala au fost prezentate 6 exemplare de animale. Au fost prezenti furnizori de utilaje si echipamente, agricultori, reprezentati ai mediului academic si profestionesti din domeniile Agricultura; Industrie Alimentara; Horticultura si Silvicultura; Cercetare, Inovare, si Finantare si Cresterea animalelor.

 

 

Octombrie 2016

Smithfield Ferme este câștigătoarea distincției “True Leaders”, conferită de ICAP România

 

Metodologia de premiere True Leaders din România are la bază datele oficiale raportate de companii pentru 2015 și cuprinde companii care îndeplinesc cumulativ următoarele criterii:

 

• Se numără printre primele 500 de companii din România în baza EBITDA;
• Au înregistrat o creștere a numărului de angajați (2015 vs 2014);
• Sunt lider în domeniul lor de activitate;
• Au un credit Rating ICAP ridicat (A1 – B2)

 

Prin acest clasement se sărbătoresc, încă o dată, în spațiul public, modele de antreprenoriat sănătos și de practici pozitive de afaceri.

 

Felicitări întregii echipe!

 

 

Aprilie 2016

Implicarea în proiectele din comunitate a Smithfield România a fost recunoscută și în 2016, la Gala Premiilor CSR din România - cea de-a patra ediție

 

 

”Smithfield Friends”/ „Prieteni Smithfield”, cea mai tânără inițiativă de implicare socială a Smithfield România, a obținut recent recunoaștere națională în cadrul Premiilor CSR din România 2016, cea de-a patra ediție, care a avut loc în data de 6 aprilie.

 

Proiectul nostru, care încurajează voluntariatul în rândul colegilor și își propune să contribuie la crearea unei culturi organizaționale care să evidențieze implicarea personală în proiecte sociale, a fost nominalizat printre câștigători în cadrul secțiunii „Campanii interne de CSR”.

 

Criteriile de jurizare au fost: relevanța proiectului, numărul țintă de beneficiari și participanți voluntari, buget, rentabilitatea rezultatelor proiectului și a impactului pe termen lung a programului.

 

 Noiembrie 2015

Festivitate de decernare a premiilor pentru excelenţă în afaceri

Laureați în Topul Firmelor

 

 

Sistemul Camerelor de comerț premiază anual acele companii care s-au distins de-a lungul unui an prin performanţa economică, spirit antreprenorial, curajul de a inova şi de a investi în inovare și prin comportamentul etic în afaceri.

 

TOPUL FIRMELOR DIN JUDEŢUL TIMIS este organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş. Cea de-a XXII-a ediţie a Topului Firmelor din Judeţul Timiş este o manifestare devenită tradiţională pentru cea mai dinamică şi puternică comunitate de afaceri a ţării, cea din vest.

 

Pentru activitatea aferentă anului 2015 SMITHFIELD PROD și SMITHFIELD FERME s-au clasat pe locuri fruntașe în randul laureaților TOPULUI FIRMELOR DIN JUDEŢUL TIMIŞ, eveniment festiv organizat de către Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în data de 30 octombrie;

 

  • SMITHFIELD PROD SRL, locul 1, în categoria “Întreprinderi mari”, domeniul “INDUSTRIE”, grupa de activitate “Producţia, prelucrarea şi conservarea cărnii şi a produselor din carne”

  • SMITHFIELD FERME SRL, locul 1, în categoria “Întreprinderi foarte mari”, domeniul “AGRICULTURĂ, SILVICULTURĂ, PESCUIT”, grupa de activitate “Creşterea animalelor”

  • SMITHFIELD FERME SRL, distinctia de Excelenta pentru rezultate economice deosebite și clasarea pe pozițiile 1-3 ale Topului Firmelor din judetul Timiș în ultimii 4 ani.

 

Camera de Comerţ şi Industrie a României organizează Topul Naţional al Firmelor din România, un clasament al companiilor care se supune rigorilor legii şi unei metodologii complexe, implementate unitar de Sistemul Camerelor de Comerţ şi Industrie din ţara noastră.

 

Gala Topului Naţional al Firmelor 2015, a avut loc în data de 05 noiembrie, la Complexul Expoziţional Romexpo, in prezenta oficialităţilor administraţiei publice locale şi centrale, reprezentanţilor Sistemului Cameral din România, şi ai mediului de afaceri. Decernarea premiilor a fost organizată în cadrul unei gale festive însoţită de momente artistice.

 

  • Rezultatele economice obţinute în cursul anului 2014, ne-au clasat în rândul celor mai performante companii din Topul Naţional al Firmelor din România, ediţia a XXII-a, 2015

  • SMITHFIELD PROD SRL, locul 1, în categoria “Întreprinderi mari”, domeniul “INDUSTRIE”, grupa de activitate “Producţia, prelucrarea şi conservarea cărnii şi a produselor din carne "

  • SMITHFIELD FERME SRL, locul 1, în categoria “Întreprinderi foarte mari”, domeniul “AGRICULTURĂ, SILVICULTURĂ, PESCUIT”, grupa de activitate “Creşterea animalelor”

 

 

 

 

Aprilie 2015

Competiția Romanian CSR Awards, editia 2015

Proiectele care sustin protectia mediului, inițiate de Smithfield România, aduc un nou premiu!

 

Grija față de mediu și implicarea consecventă în acțiunile de ecologizare a zonelor învecinate au primit o nouă recunoaștere națională în cadrul programului național Romanian CSR Awards, ediția 2015.

 

Proiectul Smithfield Ferme „Adoptă un râu” - Acțiune de ecologizare a zonei protejate Lunca Mureșului”, acțiune desfășurată împreună cu elevii claselor V-VIII ai Scolii Gimnaziale Sanpetru Mare, jud Timis, a fost desemnat printre proiectele câștigătoare în cadrul secțiunii de mediu, la nivel national.

 

Mai multe detalii despre competiție, dar și imagini sugestive din cadrul galei de decernare a premiilor puteți găsi accesând următorul link: http://csrawards.ro/despre/.

 

 

 

 

Noiembrie 2014

Revista interna “Mozaic Smithfield Romania” a obtinut diploma de excelenta in cadrul competitiei nationale “PR Awards 2014”

 

 

 

Revista noastra preferata “Mozaic Smithfield Romania” a obtinut, la finalul lunii noiembrie 2014, recunoastere nationala pentru creativitate, inovatie si impact, prin obtinerea unui prestigios premiu, in cadrul competitiei de proiecte Romanian PR Awards (www.praward.ro), ajunsa la editia a XII-a.

 

Diploma de excelenta, oferita in cadrul Galei de premiere, a fost oferita de catre un juriu internaţional de top, care a reunit competenţe în comunicare din SUA, Marea Britanie, Germania, Elveţia, si alte tari ale UE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noiembrie 2014

Trofeul „Model de business pentru România” – o nouă distincție Smithfield România

 

Palmaresul de distincții care evidențiază rezultatele deosebite obținute de către Smithfield România pe domeniul nostru de activitate a fost completat în cadrul Seminarului Integrat IndustriaCarnii.ro, prin obținerea Trofeului „Model de business pentru România”.

 

Această distincție se acordă, așa cum apreciază organizatorii, în semn de recunoaștere pentru „contribuția adusă la dezvoltarea sectorului agro-alimentar din România, pentru promovarea calității produselor românești și pentru rezultatele deosebite obținute pe piața internă și externă, a companiilor care reprezintă un model de urmat pentru toate sectoarele economiei românești”.

 

Felicitările pentru Trofeul „Model de business pentru România” sunt adresate tuturor colegilor Smithfield România!

 

 
Str. Polona nr.4, corp A
Cod 300523 Timişoara, jud. Timiș

Birou: +40 256 278800
Fax: +40 256 490614
Email: office@smithfieldferme.ro
Capital social integral subscris si varsat in numerar: 773.714.520 RON

Certificare Sistem de Management Integrat

Calitate: ISO 9001:2008,
TUV Certification Austria - Calitate, Cert.Reg.No. 20 100 9200 4301

Mediu: ISO 14001:2004,
TUV Certification Austria - Mediu, Cert.Reg.No. 20 104 9200 4302

Sănătate şi securitate ocupaţională: OHSAS 18001:2007,
TUV Certification Austria - Sanatate si securitate ocupationala, Cert.Reg.No. 20 116 9200 4303

Siguranţa Alimentului: ISO 22000:2005,
TUV Certification Austria - Siguranta Alimentului, Cert.Reg.No. 20 154 10200 5483

detalii...

POLITICA SISTEMULUI DE MANAGEMENT INTEGRAT - Calitate, Mediu, Sănătate şi Securitate în muncă, Siguranta Alimentului

Politica Smithfield România de bunăstare a animalelor