Anunţ public 4. august 2008 - autorizaţie Cermei

"ARPM Timişoara anunţă decizia de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru SC SMITHFIELD FERME SRL - Instalaţii pentru creşterea intensivă a porcilor, avand o capacitate mai mare de 2000 de locuri pentru porci de producţie (cu o greutate ce depăşeşte 30 kg) - din localitatea Cermei ferma 1, jud. Arad.

 

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Timişoara, str. Amurgului nr. 1, şi la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Arad, bv. Dragalina nr. 16, in termen de 30 zile de la apariţia anunţului."Anunţ public 14. august 2008 - autorizatii FNC Vinga, Parţa, Pădureni, Peciu Nou şi Ciacova

"ARPM Timişoara anunţă decizia de emitere a revizuirii autorizaţiilor integrate de mediu pentru SC SMITHFIELD FERME SRL - Instalaţii pentru creşterea intensivă a porcilor, avind o capacitate mai mare de 2000 de locuri pentru porci de producţie (cu o greutate ce depăşeşte 30 kg.) - din localităţile Parţa, Pădureni, Peciu Nou şi Ciacova, jud. Timis.

 

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Timişoara, str. Amurgului nr. 1, in termen de 30 zile de la apariţia anunţului."

 

Anunţ public

"ARPM Timişoara anunţă decizia de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru SC SMITHFIELD FERME SRL - DEPOZIT DE CEREALE ŞI FABRICĂ DE NUTREŢURI COMBINATE, INSTALAŢII AFERENTE ŞI IMPREJMUIRE - VINGA, JUD. ARAD.

 

Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Timişoara, str. Amurgului nr.1, şi la Agenţia pentru Protecţia Mediului Arad, bv. Dragalina nr. 16, in termen de 30 de zile de la apariţia anunţului."Anunţ public 26. august 2008 - autorizaţii Gurba, Gataia

 

"ARPM Timişoara anunţă decizia de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru SC SMITHFIELD FERME SRL - Instalaţii pentru creşterea intensivă a porcilor, avand o capacitate mai mare de 2000 de locuri pentru porci de producţie (cu o greutate ce depăşeşte 30 kg) - din localitatea Gurba, jud. Arad.

 

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Timişoara, str. Amurgului nr. 1, şi la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Arad, bv. Dragalina nr. 16, in termen de 30 zile de la apariţia anunţului."

 

Anunţ public

 

SC SMITHFIELD FERME SRL vă invită să participaţi la ora 15,00 in data de 01.09.2008 la sediul primăriei din localitatea Gătaia la şedinţa de dezbatere publică a documentelor de susţinere a solicitării pentru obţinerea autorizaţiei integrate de mediu privind activitatea de "Instalaţii pentru creşterea intensivă a porcilor avand o capacitate mai mare de 750 de locuri pentru scroafe" din localitatea Gătaia, pentru ferma New Gătaia.

 

Informaţiile privind potenţialul impact asupra mediului a proiectului propus pot fi consultate la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Timişoara, str. Amurgului nr.1, tel 0256/491795, fax 0256/246594.

 

Observaţiile publicului, formulate in scris, se primesc zilnic, la secretariatul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Timişoara, str. Amurgului nr.1 pană la data audierii publice.Anunţ public 15 septembrie 2008 - autorizaţii Cenei, Sintea Mare 2

 

"ARPM Timişoara anunţă decizia de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru SC SMITHFIELD FERME SRL - Instalaţii pentru creşterea intensivă a porcilor, având o capacitate mai mare de 2000 de locuri pentru porci de producţie (cu o greutate ce depăşeşte 30 kg) - din localitatea Cenei, jud. Timiş.

 

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Timişoara, str. Amurgului nr. 1, in termen de 30 zile de la apariţia anunţului."

 

Anunţ public

 

"ARPM Timişoara anunţă decizia de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru SC SMITHFIELD FERME SRL - Instalaţii pentru creşterea intensivă a porcilor, având o capacitate mai mare de 2000 de locuri pentru porci de producţie (cu o greutate ce depăşeşte 30 kg) - din localitatea Sintea Mare 2, jud. Arad.

 

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Timişoara, str. Amurgului nr. 1, şi la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Arad, bv. Dragalina nr. 16, in termen de 30 zile de la apariţia anunţului."Anunţ public 21 octombrie 2008 - autorizatii Satu Nou, Mocrea

 

ARPM Timişoara anunţă decizia de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru SC SMITHFIELD FERME SRL - Instalaţii pentru creşterea intensivă a porcilor, avand o capacitate mai mare de 2000 de locuri pentru porci de producţie (cu o greutate ce depăşeşte 30 kg) - pentru ferma de porci Satu Nou din jud. Arad.

 

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Timişoara, str. Amurgului nr. 1, in termen de 30 zile de la apariţia anunţului.

 

 

Anunţ public

 

SC SMTHFIELD FERME SRL va invita sa participati in data de 29.10.2008 la ora 15.00 la sediul Primariei din localitate Ineu, la sedinta de dezbatere publica a documentelor de sustinere a solicitarii pentru obtinerea autorizatiei integrate de mediu privind activitatea de "Instalatii pentru cresterea intensiva a porcilor avind o capacitate mai mare de 2000 de locuri pentru porci de productie (cu o greutate ce depaseste 30 kg.)" din localitatea Mocrea.

 

Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al proiectelor propuse pot fi consultate la sediul Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Timisoara, str. Amurgului nr.1 tel.0256/491795, fax 0256/246594.

 

Observatiile publicului formulate in scris se primesc zilnic, la secretariatul Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Timisoara, str. Amurgului nr.1 pana la data audierii publice.Anunţ public noiembrie 2008 - New Gataia

 

SC SMITHFIELD FERME SRL, titular al proiectului "Extindere zonă existentă pentru gestionarea mortalităţilor prin construire cameră necropsie, cameră frigo şi instalare incinerator suplimentar in cadrul fermei de porci New Gătaia, jud.Timiş", anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obţinere a acordului de mediu şi a deciziei etapei de incadrare a proiectului, care este de urmare a procedurii simplificate de avizare, fără acord de mediu şi fără evaluarea impactului asupra mediului.

 

Informaţiile privind potenţialul impact asupra mediului al proiectului propus, pot fi consultate la sediul ARPM Timişoara, str. Amurgului nr. 1, in fiecare zi intre orele 8 - 16 şi la sediul Primăriei Gătaia, in zilele lucrătoare, in timpul programului de normal de activitate.

 

Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Timişoara, str. Amurgului nr. 1, in termen de 10 zile lucrătoare de la apariţia anunţului.

 

 

Anunţ public

 

ARPM Timişoara anunţă decizia de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru SC SMITHFIELD FERME SRL - Instalaţii pentru creşterea intensivă a porcilor, avand o capacitate mai mare de 750 capete scroafe din localitatea Gătaia - pentru Ferma de scroafe New Gătaia.

 

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Timişoara, str. Amurgului nr. 1, in termen de 30 zile de la apariţia anunţului.Anunţ public decembrie 2008

 

ARPM Timişoara anunţă decizia de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru SC SMITHFIELD FERME SRL - "Instalatii pentru cresterea intensiva a porcilor, avind o capacitate mai mare de 2000 de locuri pentru porci de productie (cu o greutate ce depaseste 30kg.)" - din localitatea Mocrea jud. Arad.

 

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul ARPM Timişoara, str. Amurgului nr.1, in termen de 30 zile de la apariţia anunţului.

 

 

Anunţ public

 

SC SMTHFIELD FERME SRL va invita sa participati la ora 15.00 in data de 22.12.2008 la sediul primariei din localitatea Iecea Mare la sedinta de dezbatere publica a documentelor de sustinere a solicitarii pentru obtinerea autorizatiilor integrate de mediu privind activitatea de "Instalatii pentru cresterea intensiva a porcilor avand o capacitate mai mare de 2000 de locuri pentru porci" din localitatea Iecea Mare, pentru ferma Iecea Mare 1.

 

Informatiile privind potentialul impact asupra mediului a proiectului propus pot fi consultate la sediul Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Timisoara, str. Amurgului nr.1 tel. 0256/491795, fax 0256/246594.

 

Observatiile publicului formulate in scris se primesc zilnic, la secretariatul Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Timisoara, str. Amurgului nr.1 pana la data audierii publice.

 

 

Anunţ public

 

privind solicitarea de revizuire a autorizaţiilor integrate de mediu care va fi depusă la Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Timişoara, str. Amurgului nr. 1, de către SC SMITHFIELD FERME SRL situată in Timişoara, bv. Cetăţii nr. 7-9, in scopul desfăşurării activităţii de creştere intensivă a porcilor prevăzută in anexa nr. 1 a Legii nr. 84/2006 pentru aprobarea OUG 152/2005 privind prevenirea şi controlul integrat al poluării, in categoria 6.6. b şi 6.6 c.

 

Solicitarea de revizuire a autorizaţiilor integrate de mediu se referă la ferma Periam - instalaţie cu perioadă de tranziţie şi la fermele: Bacova, Birda, Stamora Germană şi Voiteni - instalaţii existente autorizate.

 

Informaţiile privind impactul potenţial asupra mediului al activităţii pentru care se solicită revizuirea autorizaţiilor integrate de mediu, pot fi consultate in timpul programului de lucru, la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Timişoara, str. Amurgului nr. 1.

 

Observaţiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc in scris, la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Timişoara, str. Amurgului nr. 1 sau electronic la adresa de e-mail a ARPM: office@arpmv5.ro in termen de 30 de zile de la data apariţiei la ziar.

 

 

Anunţ public

 

SC SMITHFIELD FERME SRL, cu sediul in Timişoara, bv. Cetăţii nr. 7-9, anunţă intenţia de obţinere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea cu cod CAEN 3821 - tratarea şi eliminarea deşeurilor nepericuloase (administrare fertilizant organic pe terenuri agricole), desfăşurată in afara punctelor de lucru, pe terenuri proprii şi/sau pe terenuri deţinute de terţe persoane fizice şi juridice.

 

 

Anunţ public

 

ARPM Timisoara anunta decizia de emitere a autorizatiilor integrate de mediu pentru "SC SMITHFIELD FERME SRL "instalatii pentru cresterea intensiva a porcilor, avand o capacitate mai mare de 2000 de locuri pentru porci de productie (cu o greutate ce depaseste 30 kg )" - din localitatea Voivodeni, jud. Arad.

 

Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul ARPM Timişoara, str. Amurgului nr. 1, si APM Arad bdul Dragalina nr 16 in termen de 30 de zile de la aparitia anuntului.

Inapoi

Informaţii de interes public

Str. Polona nr.4, corp A
Cod 300523 Timişoara, jud. Timiș

Birou: +40 256 278800
Fax: +40 256 490614
Email: office@smithfieldferme.ro
Capital social integral subscris si varsat in numerar: 773.714.520 RON

Certificare Sistem de Management Integrat

Calitate: ISO 9001:2008,
TUV Certification Austria - Calitate, Cert.Reg.No. 20 100 9200 4301

Mediu: ISO 14001:2004,
TUV Certification Austria - Mediu, Cert.Reg.No. 20 104 9200 4302

Sănătate şi securitate ocupaţională: OHSAS 18001:2007,
TUV Certification Austria - Sanatate si securitate ocupationala, Cert.Reg.No. 20 116 9200 4303

Siguranţa Alimentului: ISO 22000:2005,
TUV Certification Austria - Siguranta Alimentului, Cert.Reg.No. 20 154 10200 5483

detalii...

POLITICA SISTEMULUI DE MANAGEMENT INTEGRAT - Calitate, Mediu, Sănătate şi Securitate în muncă, Siguranta Alimentului

Politica Smithfield România de bunăstare a animalelor